top of page

Verblijf

Privacy, ontspanning en ongedwongenheid zijn de thema’s van Ca’Betania. Het aangename klimaat, een goed glas wijn en een heerlijke maaltijd maken het verblijf tot een unieke ervaring. Naast iedere kamer is een terras.

 

Daarnaast zijn er talrijke zitjes en schuilplekjes onder de oude eikenbomen. Hier kun je heerlijk ontspannen met een boek of een glas wijn.

Tevens is er een prachtig zwembad met daaromheen een heerlijk groot zonneterras met een adembenemend uitzicht. En natuurlijk is er een 'campo di bocce' voor een ontspannen en traditioneel Italiaanse balspel.

 

Op de veranda kun je heerlijk zitten en genieten van de zonsondergang achter Alpe della Luna. Er is voor onze gasten uit Uno & Due een volledig ingerichte keuken aanwezig. Naast de veranda staat een traditionele houtgestookte pizzaoven en op verzoek organiseren we een pizza party voor onze gasten.. 

Ca'Betania beschikt over een mooi restaurant, zowel binnen als buiten. Hier kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner (op afspraak). 

Op verzoek organiseren we een kook workshop voor typische Marchigiaanse gerechten.

 

In de omgeving zijn veel goede restaurantjes en agriturismo's die typisch Italiaans eten en heerlijke streekgerechten serveren.

2020_Logo CB (002) met transparant.png
bottom of page