Verblijf

Privacy, ontspanning en ongedwongenheid zijn de thema’s van Ca’Betania. Het aangename klimaat, een goed glas wijn en een heerlijke maaltijd maken het verblijf tot een unieke ervaring. Ieder appartement heeft een eigen privé terras.

 

Daarnaast zijn er talrijke zitjes en schuilplekjes onder de oude eikenbomen. Hier kun je heerlijk ontspannen met een boek of een glas wijn.

Tevens is er een prachtig zwembad met daaromheen een heerlijk groot zonneterras met een adembenemend uitzicht. En natuurlijk is er een 'campo di bocce' voor een ontspannen en traditioneel Italiaanse balspel.

 

Op de veranda kun je heerlijk zitten en genieten van de zonsondergang achter Alpe della Luna. Er is voor onze gasten een volledig ingerichte keuken aanwezig. In de tuin staan een traditionele houtgestookte pizzaoven, een vaste houtskool BBQ en een buitenkeuken op gas. 

Ca'Betania beschikt over een mooi restaurant met tafels zowel binnen als buiten. Hier kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. 

In de zomer organiseren wij ook pizza- en BBQ-party's.

 

In de omgeving zijn veel goede restaurantjes en agriturismo's die typisch Italiaans eten en heerlijke streekgerechten serveren.

campo di bocce
campo di bocce
2020_Logo CB (002) met transparant.png